Alimentació i hostaleria
Cellers
Vi blanc de Palamós, criat en bota. Un vi únic que quan el bebem tastem un tros de territori.
Habitacions dobles amb vista a mar amb el serveis d'un hotel de 4 estrelles
100€ nit de cap d'any 520€.
Cellers
Lalut excelente
L'últim vi tret al mercat pel Celler d'en Marc de Palamós. Un vi elaborat amb Merlot, Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc, criat 12 mesos en botes de roure francès.
Menú Capo de setmana: 3 entrants gastronòmics + 1 segon a triar + postres
Whisky excepcional d'una destil·leria que destaca pels seus whiskys d'aromes avainillats, especiats i amb un postgust molt llarg.
Cellers
Cistella de Nadal 1
1 vi TxaTxaTxa negre, 1 Escumós, 1 vi jove blanc Bastard del celler Brugarol
Cellers
Pack Vins Nadal
Lots de vins Brugarol:
1 TxaTxaTxa (negre jove) 2019
1 Blanc jove Bastard 2019
1 Escumós 2016
Cellers
Ianus priorat 0,75 L.
Un vi negre de microproducció, només 457 ampolles, elaborat principalment amb garnatxa i samsó, és un vi d'una fruita madura, mineral i que ens farà gaudir en qualsevol moment.
Cellers
Lot Gourmet Brugarol
1 Mel de flors
1 melmelada a escollir
1 llauna d'oli d'oliva extra verge de 250 ml
1 Sabó artesanal
1 Formatge de cabra (aprox 250 grs)
1 Sobrassada Ibèrica
1 Paté
1 Vi negre jove TxaTxaTxa 2019
"Escapada romàntica a Palamós (Costa Brava) amb sopar + ampolla de cava.
Late check out (sota disponibilitat)"
COMPRAR PRODUCTE
Cellers
Escumós 2016
00% Garrut de les parcel·les de Mas del Vent i Mas Salvà
12.5º
El nostre vi escumós és un dels nostres productes més representatius. Pell de salmó i ceba, el nas té una intensitat aromàtica pronunciada. Aromes de fruita vermella madura, maduixa, gerds i mora. En boca és un vi sec amb una baixa acidesa i cos lleuger, d'intensitat mitjana i un punt amarg al...