PISTA DE GEL SINTÈTIC AQUEST NADAL A PALAMÓS

La pista de gel sintètic s'instal·larà a la zona de l'estenedor de xarxes a partir del dia 19 de desembre.

La instal·lació d’una pista de patinatge de gel sintètic a la zona de l’estenedor de xarxes de la platja Gran, és la gran novetat dels actes de Nadal que organitzarà aquest any l’Ajuntament de Palamós. El programa d’actes es reformula completament per complir amb les mesures per prevenir el contagi de la COVID-19. S’adapten actes com l’arribada d’en Fumera, el Tió gegant o el campament dels patges reials, i l’arribada dels Reis d’Orient es farà a la Nau dels 50 metres. Aquest any no hi haurà el parc Nadal Jove, ni tampoc les PatgeOlimpíades.

El replantejament de les activitats de Nadal organitzades per l'Ajuntament de Palamós o per entitats de la vila se sotmet sempre a les consideracions que faci el PROCICAT de la Generalitat. L'objectiu és programar actes que permetin que els més menuts mantinguin l'esperit nadalenc, però fer-ho sempre mantenint les mesures de seguretat sanitària.

La primera activitat arribarà el dia 12 amb l'arribada d'en Fumera, el personatge que vigila que la mainada es porti bé. Això es farà al parc de l'Arbreda, amb l'aforament limitat i la necessitat de fer reserva prèvia d'entrada. Aquest mateix espai serà l'escenari del Tió gegant, el dia 24 de desembre. També en la vigília de Nadal, la parròquia de Santa Maria de Palamós organitzarà una escenificació del naixement de Jesús, a continuació de la Missa del Gall. La gran novetat d'aquest Nadal a Palamós, però, serà una pista de gel sintètic per fer patinatge, que s'instal·larà a l'estenedor de xarxes a partir del dia 19. 

De cara a la festivitat de Reis, es manté per segon any consecutiu el campament de patges i carters reials. Es farà el dia 3 de gener i estarà situat a l'entorn de l'església, amb un seguit de limitacions. 

Podeu consultar la resta d’activitats del mes de desembre a l'agenda.

Producte afegit a la llista de desitjos